Nastava u Republici Srpskoj počinje na vrijeme

13.01.2021. 16:57
0
IZVOR: RTRS

Nastava u drugom polugodištu školske 2020/2021. godine u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj počinje u četvrtak, 21. januara, u skladu sa školskim kalendarom za ovu školsku godinu, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

U saopštenju se navodi da su u svim osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj obezbijeđeni svi higijensko-epidemološki uslovi, a cjelokupan nastavni proces biće organizovan prema utvrđenom Planu organizovanja rada u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima u školskoj 2020/2021. godini za vrijeme trajanja pandemije virusa korona.

Dodaje se da je plan organizovanja rada u školama u potpunosti usklađen sa preporukama Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite te Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, kao i sam način djelovanja i procedure u slučajevima eventulane pojave simptoma kovida 19 tokom boravka u školi kod učenika ili nastavnika.

Komentari 0
Povezane vijesti
Naš grad bogatiji za jednog dječaka Naš grad bogatiji za jednog dječaka
Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
Grad bogatiji za dječaka Grad bogatiji za dječaka
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    23h 40m
    10
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    14h 35m
    0
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    13h 24m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    23h 46m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    16h 1m
    0