Nastavljena potraga za dječakom, uključeni i skuteri

22.01.2023. 10:52
0
IZVOR: srna.rs

Potraga za trinaestogodišnjakom kojeg je protekle sedmice u blizini hotela "Plaža" u Herceg Novom talas povukao u more jutros je nastavljena.

- Nakon jučerašnjeg nevremena, more se smirilo i u akciju će se uključiti i skuteri Direktorata za ribarstvo, koji će pretraživati more - rekao je pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Žarko Lukšić za Televiziju Crne Gore.

Trinaestogodišnjak je nestao u utorak, 17. januara, oko 22.00 časa, kada ga je talas povukao u more.

Prema nezvaničnim informacijama iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, dva dječaka sišla su sa šetališta da se fotografišu, nakon čega je talas povukao jednog od njih.

Prethodnih dana, u potragu je bila uključena Evropska agencija za zaštitu granica - Fronteks, Vojska Crne Gore, brojna društva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kako su Koprivice vratile mošti Svetog Haralampija u manastir Moraču Kako su Koprivice vratile mošti Svetog Haralampija u manastir Moraču
Ćirilica se nekada branila životom: Učitelji su rekli ne latinici i spasili srpske junačke pjesme Ćirilica se nekada branila životom: Učitelji su rekli ne latinici i spasili srpske junačke ...
SP u vaterpolu: "Delfini" korak do Pariza SP u vaterpolu: "Delfini" korak do Pariza
Najčitanije
 • Vozači odustaju od vožnje na plin
  20h 15m
  3
 • Pomozimo Igoru da otputuje na operaciju
  6h 22m
  0
 • Nemanja Curović pobjednik Sabora guslara "Romanijo, goro od junaka"
  7h 58m
  0
 • „BMW-om“ izvalio stub ulične rasvjete kod "Elektroprivrede" (VIDEO)
  23h 29m
  0
 • Stravična nesreća u Kalesiji: "Golfom" se zabio u pumpu
  22h 49m
  0