U pucnjavi na Stupu meta bio muzičar i njegova supruga

23.09.2020. 18:17
0
IZVOR: Srpskainfo

Sumnja se da je u pucnjavi koja se dogodila noćas u u Latičkoj ulici, sarajevsko naselje Stup, meta bio muzičar Danijel Dado Džafić s kojim je u momentu pucnjave bila trudna supruga, potvrđeno je iz MUP Kantona Sarajevo. 

U toku je pregledanje snimaka videonadzora, nakon čega ćemo nešto više znati o događaju. Za sada je isključena mogućnost da je pucano na „golf“ koji je oštećen – rečeno je za Avaz iz MUP-a.  

Iz policije je saopšteno da je u 00.20 sati, ispaljen metak , koji je oštetio automobil „golf plus“, kao i da nije bilo povrijeđenih.

Navodno je maskirani napadač kojeg su snimile kamere bio na parkingu skriven iza kombija ispred zgrade u kojoj živi porodica Džafić.

U trenutku kada je muzičar došao sa suprugom pred zgradu, napadač je zapucao i pogodio „golf“ koji je bio parkiran do Džafićevog „mercedesa“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Obilježavanje 32 godine od zločina nad pripadnicima JNA Obilježavanje 32 godine od zločina nad pripadnicima JNA
Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
Potvrđena optužnica protiv vlasnice čiji su psi izujedali ženu Potvrđena optužnica protiv vlasnice čiji su psi izujedali ženu
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    23h 13m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    20h 48m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    6h 47m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    5h 14m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    7h 6m
    0