Novogodišnji paketići uljepšali praznike mališanima iz Istočne Ilidže

13.01.2022. 21:37
0
IZVOR: istocnailidza.net

Novogodišnji paketići su i ove godine obradovali mališane sa područja opštine Istočna Ilidža.

U organizaciji  Savjeta učenika JU Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“  i opštine Istočna Ilidža podijeljeni su paketići za vulnerabilnu kategoriju djece koja su korisnici prava i usluga Centra za socijalni rad.

Učenici navedene škole ovim gestom uljepšali su predstojeće novogodišnje praznike najmlađim stanovnicima ove Opštine, te istakli „da veće dobro čini onaj koji prima poklon nego onaj što daje.

Onaj koji uzima svoga darodavca čini čovjekom, a ne obrnuto. I biće da na kraju ostaje samo ono što su drugi srdačno prihvatili od nas, da je to i samo to svečani prtljag svakog putnika kome se raduju oni kojima idu“.

Velika zahvalnost učenicima JU Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ i svima koji su se uključili i podržali ovu akciju JU Centra za socijalni rad Istočna Ilidža.

Komentari 0
Povezane vijesti
Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža Svečana akademija povodom Đurđevdana - slave i Dana opštine Istočna Ilidža
Svečana akademija povodom Đurđevdana u Istočnoj Ilidži Svečana akademija povodom Đurđevdana u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    22h 58m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    8h 57m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    7h 24m
    0
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    1h 51m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    9h 16m
    0