Opština Istočna Ilidža – idealno mjesto za ostvarivanje investicionih planova

25.06.2024. 08:57
0
IZVOR: katera.news

„Poslovne novine“, u saradnji sa opštinom Istočna Ilidža kreirale su onlajn investicijsku brošuru koja prikazuje potencijale i privredne mogućnosti ove opštine.

Načelnik opštine Istčna Ilidža Marinko Božović istakao je progresivan razvoj ove opštine i značajne realizovane projekte u posljednjih nekoliko godina.

- Kao čovjek koji vodi jednu lokalnu zajednicu koja je u svoje 32 godine postojanja prošla trnovit put, mogu reći da sam ponosan što postojimo, što se razvijamo i što se trudimo da budemo servis građanima i privrednicima u pravom smislu te riječi. Završetak projekata kanalizacionih mreža u pojedinim naseljima, asfaltiranje ulica, izgradnja parka Veljine, početak izgradnje jedne urbanističke cjeline koju smo nazvali Nova Dobrinja, opremanje poslovnih zona - sve su to rezultati na koje smo itekako ponosni – naveo je Božović.

Kako „Poslovne novine“ naglašavaju, važno je spomenuti da se ova opština ističe kao lider po broju i vrijednosti investicija, stvarajući tako povoljan ambijent za poslovni razvoj, što pozitivno utiče na sve privredne subjekte u državi ali i regionu.

- Ukupan promet svih privrednih subjekata na području opštine Istočna Ilidža kreće se oko 400-500 miliona KM godišnje – naveli su.

Kompletnu brošuru možete pogledati OVDJE

Komentari 0
Povezane vijesti
Darko Vojvodić ostaje u Famosu, Dušan Remić novi trener golmana Darko Vojvodić ostaje u Famosu, Dušan Remić novi trener golmana
Načelnik Istočne Ilidže Marinko Božović posjetio novootvoreni vrtić „Kockalone“ Načelnik Istočne Ilidže Marinko Božović posjetio novootvoreni vrtić „Kockalone“
Božović: Zabrana izlaska na izbore SDS-u još jedan korak koji vodi ka ukidanju Republike Srpske Božović: Zabrana izlaska na izbore SDS-u još jedan korak koji vodi ka ukidanju Republike Sr...
Najčitanije
  • Vozač kamiona u 15 minuta učestvovao u tri saobraćajne nezgode
    10h 45m
    1
  • Profesor doktor Kosta Todorović: Pionir srpske epidemiologije
    5h 48m
    1
  • Gibanica od lomljenih kora
    3h 38m
    0
  • Igor Kušić završio školovanje na Visokim studijima bezbjednosti i odbrane Republike Srbije
    7h 30m
    0
  • U ponedjeljak u Palama komemoracija povodom smrti Uroša Pene
    13h 44m
    0