Општина Источна Илиџа – идеално мјесто за остваривање инвестиционих планова

25.06.2024. 08:57
0
ИЗВОР: katera.news

„Пословне новине“, у сарадњи са општином Источна Илиџа креирале су онлајн инвестицијску брошуру која приказује потенцијале и привредне могућности ове општине.

Начелник општине Истчна Илиџа Маринко Божовић истакао је прогресиван развој ове општине и значајне реализоване пројекте у посљедњих неколико година.

- Као човјек који води једну локалну заједницу која је у своје 32 године постојања прошла трновит пут, могу рећи да сам поносан што постојимо, што се развијамо и што се трудимо да будемо сервис грађанима и привредницима у правом смислу те ријечи. Завршетак пројеката канализационих мрежа у појединим насељима, асфалтирање улица, изградња парка Вељине, почетак изградње једне урбанистичке цјелине коју смо назвали Нова Добриња, опремање пословних зона - све су то резултати на које смо итекако поносни – навео је Божовић.

Како „Пословне новине“ наглашавају, важно је споменути да се ова општина истиче као лидер по броју и вриједности инвестиција, стварајући тако повољан амбијент за пословни развој, што позитивно утиче на све привредне субјекте у држави али и региону.

- Укупан промет свих привредних субјеката на подручју општине Источна Илиџа креће се око 400-500 милиона КМ годишње – навели су.

Комплетну брошуру можете погледати ОВДЈЕ

Коментари 0
Повезане вијести
Дарко Војводић остаје у Фамосу, Душан Ремић нови тренер голмана Дарко Војводић остаје у Фамосу, Душан Ремић нови тренер голмана
Начелник Источне Илиџе Маринко Божовић посјетио новоотворени вртић „Коцкалоне“ Начелник Источне Илиџе Маринко Божовић посјетио новоотворени вртић „Коцкалоне“
Божовић: Забрана изласка на изборе СДС-у још један корак који води ка укидању Републике Српске Божовић: Забрана изласка на изборе СДС-у још један корак који води ка укидању Републике Ср...
Најчитаније
 • Владика Јоаникије: Свештеномученици дабробосански позивају на праштање (ФОТО)
  7h 48m
  0
 • Познато када се игра финале Вимблдона између Новака Ђоковића и Карлоса Алкараза
  8h 48m
  0
 • У Палама прикупљено 3.500 КМ за лијечење Милијане Грујић
  7h 4m
  0
 • Врућине утичу на здравље - предострожност за дјецу и старе
  10h 10m
  0
 • Могућа велика одступања од реда летења
  23h 26m
  0