Opština Istočna Ilidža podržala odlazak studenata Elektrotehničkog fakulteta UIS na "Elektrijadu"

19.03.2024. 14:27
2
IZVOR: katera.news

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović ugostio je studente Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu sa kojima je razgovarao o aktuelnim studentskim temama.

Kako je navedeno iz ove opštine, razgovarano je, između ostalog, i o odlasku studenata ovog fakulteta na predstojeću "Elektrijadu", koja se održava u Trebinju.

Cilj studentske organizacije "Steleks" je da "Elektrijada" ove godine bude besplatna za sve studente Elektrotehničkog fakulteta UIS-a koji učestvuju na ovim susretima studenata elektrotehnike, tokom kojih se, pored druženja, studenti takmiče u naučnim i sportskim disciplinama.
Božović je najavio da će Opština Istočna Ilidža finansijski pomoći studentima da ostvare svoj cilj.
 
Ovo je, kako je naglasio Božović, jedan od vidova saradnje opštine i Elektrotehničkog fakulteta, koja je ozvaničena i Sporazumom o saradnji, a ovaj put studenti imaju zadatak da što bolje predstave naš grad, Istočnu Ilidžu i što uspješnije prezentuju svoja znanja i vještine.

Predstavnik studenata Ranko Borovina istakao je da podrška ove opštine i načelnika Božovića nikada nije izostala, te da je lokalna zajednica prvo mjesto gdje se obrate kada je pomoć potrebna.

Komentari 2
 • Generic placeholder image
  Devojcica 20.03.2024. 15:54
  Mi ucimo,decki rade za nas!
 • Generic placeholder image
  Citalac 19.03.2024. 18:15
  Na cijeloj slici nema zenske osobe. Zasto?
Povezane vijesti
Opština Istočna Ilidža – idealno mjesto za ostvarivanje investicionih planova Opština Istočna Ilidža – idealno mjesto za ostvarivanje investicionih planova
Saradnja Zvezde i Slavije: Jedan od najvećih trenutaka za 116 godina postojanja Saradnja Zvezde i Slavije: Jedan od najvećih trenutaka za 116 godina postojanja
Škola sticanja osnovnih vještina boravka u prirodi – atrakcija među osnovcima Škola sticanja osnovnih vještina boravka u prirodi – atrakcija među osnovcima
Najčitanije
 • Udario djevojku, izletio go iz kuće pa propao u podrum i poginuo
  20h 16m
  1
 • Jednogodišnjak u kritičnom stanju nakon nezgode na zip-lajnu
  2h 11m
  1
 • Tradicionalna moba kosača kod Vaskovića (VIDEO)
  22h 53m
  0
 • Maršom odbrane na Ilinjaču počela manifestacija „4. avgust - da se ne zaboravi“ (FOTO)
  23h 4m
  0
 • Skandalozan govor gradonačelnika Dubrovnika
  14h 49m
  0