Oпштина Источна Илиџа подржала одлазак студената Електротехничког факултета УИС на "Електријаду"

19.03.2024. 14:27
2
ИЗВОР: katera.news

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић угостио је студенте Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву са којима је разговарао о актуелним студентским темама.

Како је наведено из ове општине, разговарано је, између осталог, и о одласку студената овог факултета на предстојећу "Електријаду", која се одржава у Требињу.

Циљ студентске организације "Стелекс" је да "Електријада" ове године буде бесплатна за све студенте Електротехничког факултета УИС-а који учествују на овим сусретима студената електротехнике, током којих се, поред дружења, студенти такмиче у научним и спортским дисциплинама.
Божовић је најавио да ће Општина Источна Илиџа финансијски помоћи студентима да остваре свој циљ.
 
Ово је, како је нагласио Божовић, један од видова сарадње општине и Електротехничког факултета, која је озваничена и Споразумом о сарадњи, а овај пут студенти имају задатак да што боље представе наш град, Источну Илиџу и што успјешније презентују своја знања и вјештине.

Представник студената Ранко Боровина истакао је да подршка ове општине и начелника Божовића никада није изостала, те да је локална заједница прво мјесто гдје се обрате када је помоћ потребна.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Devojcica 20.03.2024. 15:54
    Mi ucimo,decki rade za nas!
  • Generic placeholder image
    Citalac 19.03.2024. 18:15
    Na cijeloj slici nema zenske osobe. Zasto?
Повезане вијести
Општина Источна Илиџа – идеално мјесто за остваривање инвестиционих планова Општина Источна Илиџа – идеално мјесто за остваривање инвестиционих планова
Сарадња Звезде и Славије: Један од највећих тренутака за 116 година постојања Сарадња Звезде и Славије: Један од највећих тренутака за 116 година постојања
Школа стицања основних вјештина боравка у природи – атракција међу основцима Школа стицања основних вјештина боравка у природи – атракција међу основцима
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 26m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 25m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 1m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 22m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 5m
    9