Pet golova u mreži Slavije u Krupi na Vrbasu

04.09.2021. 19:40
0
IZVOR: KATERA

Fudbaleri "Slavije" iz Istočnog Sarajeva danas su poraženi na gostovanju FK "Krupa" u Krupi na Vrbasu sa 5:0, u okviru 4. kola M:tel Prve lige Republike Srpske, prenosi portal "SportDC".

"Sokolovi" su odigrali, vjerovatno, jedan od najlošijih mečeva u posljednjih par godina, a čitava utakmica prošla je u odličnoj atmosferi za domaći tim sa Krupe na Vrbasu.

Prvi gol igrači FK "Krupe" postigli su u 27. sekundi meča, a krivac za gol bio je igrač "Slavije" koji se poigravao sa loptom u kaznenom prostoru "sokolova", piše "SportDC".

Domaća ekipa je na poluvrijeme otišla sa četiri gola prednosti nad nemoćnom "Slavijom", koja je u drugom poluvremenu malo popravila svoju igru.

Uprkos tome, fudbaleri "Krupe" postigli su još jedan gol u drugom poluvremenu, pa su "Slaviju" ispratili u Istočno Sarajevo sa pet golova i nova tri boda u prvenstvu Srpske.

Trener "Slavije" Bojan Regoje nakon utakmice je izjavio da nešto ne štima u ovoj ekipi, te da se aktuelna situacija treba dobro analizirati.

Regoje je istakao da primiti devet golova i ne postići nijedan na dva gostovanja govori jasno da nešto nije u redu.

Za "Krupu" su golove postigli Hadžić u 1, Nikodinović u 26, Đekić u 40. i Beuk u 50. minutu meča. Žute kartone na utakmici su zaradili Rudan iz "Krupe" i Pušara iz "Slavije".

Krupa: Milošević, Bubić 7 (od 63. Raković)  ,  Hadžić 7,5 (od 79. Eskić) , Rudan 7 (od 63. Mitrović), Perović 7,5  (od 68. Nišić) , L. Babić 7,  Đekić 8,  Vukčević 7,  N. Babić 7,  Nikodinović 7 (od 46. Beuk), Vidović.

Slavija: Nedžibović 6, Muminović 5 (od 75. Asentić) , Baban 5, Popović 5, Babić 5 , Ajkunić 5  (od 54. Bokić), N. Bjeloš 5 , Avdalović 5, Mandić 5 (od 62. Perović), D. Bjeloš 5 (od 62. Mitrašinović) . Pušara 5.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Gradski derbi pripao Slaviji Gradski derbi pripao Slaviji
Nemanja Lukić se vratio u „Slaviju“ Nemanja Lukić se vratio u „Slaviju“
U saobraćajnoj nesreći poginuo nekadašnji fudbaler „Slavije“ U saobraćajnoj nesreći poginuo nekadašnji fudbaler „Slavije“
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 46m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 41m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    8h 35m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 44m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 54m
    0