Пет голова у мрежи Славије у Крупи на Врбасу

04.09.2021. 19:40
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Фудбалери "Славије" из Источног Сарајева данас су поражени на гостовању ФК "Крупа" у Крупи на Врбасу са 5:0, у оквиру 4. кола М:тел Прве лиге Републике Српске, преноси портал "SportDC".

"Соколови" су одиграли, вјероватно, један од најлошијих мечева у посљедњих пар година, а читава утакмица прошла је у одличној атмосфери за домаћи тим са Крупе на Врбасу.

Први гол играчи ФК "Крупе" постигли су у 27. секунди меча, а кривац за гол био је играч "Славије" који се поигравао са лоптом у казненом простору "соколова", пише "SportDC".

Домаћа екипа је на полувријеме отишла са четири гола предности над немоћном "Славијом", која је у другом полувремену мало поправила своју игру.

Упркос томе, фудбалери "Крупе" постигли су још један гол у другом полувремену, па су "Славију" испратили у Источно Сарајево са пет голова и нова три бода у првенству Српске.

Тренер "Славије" Бојан Регоје након утакмице је изјавио да нешто не штима у овој екипи, те да се актуелна ситуација треба добро анализирати.

Регоје је истакао да примити девет голова и не постићи ниједан на два гостовања говори јасно да нешто није у реду.

За "Крупу" су голове постигли Хаџић у 1, Никодиновић у 26, Ђекић у 40. и Беук у 50. минуту меча. Жуте картоне на утакмици су зарадили Рудан из "Крупе" и Пушара из "Славије".

Крупа: Милошевић, Бубић 7 (од 63. Раковић)  ,  Хаџић 7,5 (од 79. Ескић) , Рудан 7 (од 63. Митровић), Перовић 7,5  (од 68. Нишић) , Л. Бабић 7,  Ђекић 8,  Вукчевић 7,  Н. Бабић 7,  Никодиновић 7 (од 46. Беук), Видовић.

Славија: Неџибовић 6, Муминовић 5 (од 75. Асентић) , Бабан 5, Поповић 5, Бабић 5 , Ајкунић 5  (од 54. Бокић), Н. Бјелош 5 , Авдаловић 5, Мандић 5 (од 62. Перовић), Д. Бјелош 5 (од 62. Митрашиновић) . Пушара 5.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Немања Лукић се вратио у „Славију“ Немања Лукић се вратио у „Славију“
У саобраћајној несрећи погинуо некадашњи фудбалер „Славије“ У саобраћајној несрећи погинуо некадашњи фудбалер „Славије“
„Соколови“ играју за Милоша Божовића „Соколови“ играју за Милоша Божовића
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 46m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 45m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 27m
    4
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    23h 58m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    19h 0m
    0