Poginula četiri mlađa lica

10.04.2020. 11:09
0
IZVOR: Srna

Četiri lica, dobi od 19 do 21 godine, poginula su, a još dva lica su povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Kovačić na magistralnom putu Livno-Bosansko Grahovo, rekao je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

Vrdoljak je naveo da su u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 23.15 časova, učestvovala dva automobila.

Prema njegovim riječima, dva lica su preminula na licu mjesta, a dva u kantonalnoj bolnici u Livnu usljed teških povreda.

-Dvadesetjednogodišnja osoba čiji su inicijali J.M. i dvadesetogodišnjakinja S.V. stradale su na licu mjesta, dok su dvadesetogodišnje lice V.V. i devetnaestogodišnja osoba I.R. preminuli u kantonalnoj bolnici- precizirao je Vrdoljak i dodao da su smrtno stradali bili u automobili marke "golf".

Vrdoljak je naveo da je u saobraćajnoj nesreće učestvovao i automobil marke "lend rover", u kojem je četrdesetšestogodišnje lice T.P. lakše, a tridesetosmogodišnja osoba I.Š. teško povrijeđena.

On je dodao da su uviđaj obavili pripadnici Policijske uprave Livno, sektora kriminalističke policije MUP-a Livanjskog kantona i dežurni kantonalni tužilac.

Vrdoljak je naveo da je dalji operativni rad u toku.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
Saobraćajne nezgode uzrok 50 odsto povreda kičmene moždine Saobraćajne nezgode uzrok 50 odsto povreda kičmene moždine
Policija u Sarajevu uputila apel građanima: Ovo je muškarac za kojim se traga zbog ubistva na Stupu Policija u Sarajevu uputila apel građanima: Ovo je muškarac za kojim se traga zbog ubistva...
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    10h 58m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 40m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 8m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 29m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 38m
    0