Policijski konji se uplašili pješačkog prelaza u bojama LGBT zajednice

06.10.2020. 21:47
0
IZVOR: Katera

Na društvenim mrežama, prvenstveno na "Tviteru", pojavio se neobičan video snimak na kojem se vidi kako se dva policijska konja na ulicama britanskog grada Šefilda zaustavljaju ispred pješačkog prelaza, koji je ocrtan u bojama duge, što simboliše LGBT zajednicu, te odbijaju nastaviti preko istog.

Video snimak počinje tako što prikazuje uobičajeno patroliranje dvojice britanskih policajaca na konjima ulicama Šefilda, a najzanimljiviji detalj je kada se konji odjednom zaustavljaju ispred pomenutog pješačkog prelaza u duginim bojama, te čak i na naredbu policajaca koji ih jašu, odbijaju nastaviti put dalje.

Ovakva reakcija životinja iznenadila je i mnogobrojne prolaznike koji su se našli u blizini, a policajci su uspjeli na kraju usmjeriti životinje, koje su put nastavile dalje uz zaobilaženje pješačkog prelaza.

U komentarima na društvenim mrežama, kada je u pitanju Velika Britanija, bilo je onih koji su govorili kako su konji pametni i da znaju šta te boje simbolizuju, dok su drugi pak pisali da konji reaguju onako kako ih jahači navode, dok su treći komentarisali da je reakcija konja bila zbog jakih boja ili upadljivog "sadržaja na cesti".

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Kiša meteora najjača u ovom vijeku desiće se na Đurđevdan Kiša meteora najjača u ovom vijeku desiće se na Đurđevdan
Položila vozački iz 961. pokušaja (VIDEO) Položila vozački iz 961. pokušaja (VIDEO)
Sunce umire za pet milijardi godina Sunce umire za pet milijardi godina
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    18h 25m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    19h 58m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    16h 24m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    18h 37m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    9h 6m
    3