Poziv zainteresovanim vlasnicima nepokretnosti na području sjeverozapadno od Motela „Veljine“ do Ulice Ive Andrića

14.11.2023. 13:56
1
IZVOR: katera.news

Iz Odjeljenja za prostorno uređenje i ekologiju opštine Istočna Ilidža pozivaju zainteresovane vlasnike nepokretnosti na području sjeverozapadno od Motela „Veljine“ do Ulice Ive Andrića da dostave prijedloge i sugestije za planska rješenja na zemljištu u njihovom vlasništvu.

Zainteresovani svoje prijedloge i sugestije mogu dostaviti ovom odjeljenju u roku od 15 dana, a u svrhu izrade Izmjena i dopuna postojećeg Regulacionog plana.

Detaljan opis granice možete preuzeti OVDJE.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Anonimno 14.11.2023. 14:37
    Džaba je to sve raditi, u opštinama Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo je već naseljeno 40% islamista,arapa, izgrađen je medžlis islamske zajednice (za 7 džemata) u Dečanskoj zajednici , gradi se crkva hrista spasitelja kod sportske dvorane , trg srbija , i saborna crkva u Sarjevu je nekad bila Srpska , a sada se koristi dva do tri puta godišnje. Podsjećam i da je Aja Sofija nekada bila crkva , a sada je džamija , garantujem da će i saborna crkva koja je u izgradnji za par godina biti džamija. Pogledajte ko tu crkvu gradi. Jadno i čemerno.Iako je po zakonima Republike Srpske dozvoljena gradnja spratnosti prizemlje + 6 spratova , na opštinama Istočna Ilidža i Opština Istočno Novo Sarajevo se grade objekti spratnosti prizemlje + 8 spratova da bi se što više muslimana i arapa naselilo na taj prostor i protjeralo nas Srbe , koji smo već protjerani 1995godine, nisu nam krivi muslimani , kriva je naša vlast, užas.
Povezane vijesti
Božović: Glasati odgovorno i pošteno za tim koji je u Istočnu Ilidžu doveo privrednike i nova radna mjesta Božović: Glasati odgovorno i pošteno za tim koji je u Istočnu Ilidžu doveo privrednike i no...
Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži
Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO) Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO)
Najčitanije
  • Oporavilište Kasindo kao centar društvenih dešavanja
    22h 8m
    0
  • Pogača sa špinatom i sirom
    22h 10m
    0
  • Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži
    18h 22m
    0
  • Lažna "Temu" aplikacija krade podatke o karticama
    21h 13m
    0
  • Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici
    21h 7m
    0