Позив заинтересованим власницима непокретности на подручју сјеверозападно од Мотела „Вељине“ до Улице Иве Андрића

14.11.2023. 13:56
1
ИЗВОР: katera.news

Из Одјељења за просторно уређење и екологију општине Источна Илиџа позивају заинтересоване власнике непокретности на подручју сјеверозападно од Мотела „Вељине“ до Улице Иве Андрића да доставе приједлоге и сугестије за планска рјешења на земљишту у њиховом власништву.

Заинтересовани своје приједлоге и сугестије могу доставити овом одјељењу у року од 15 дана, а у сврху израде Измјена и допуна постојећег Регулационог плана.

Детаљан опис границе можете преузети ОВДЈЕ.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Анонимно 14.11.2023. 14:37
    Džaba je to sve raditi, u opštinama Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo je već naseljeno 40% islamista,arapa, izgrađen je medžlis islamske zajednice (za 7 džemata) u Dečanskoj zajednici , gradi se crkva hrista spasitelja kod sportske dvorane , trg srbija , i saborna crkva u Sarjevu je nekad bila Srpska , a sada se koristi dva do tri puta godišnje. Podsjećam i da je Aja Sofija nekada bila crkva , a sada je džamija , garantujem da će i saborna crkva koja je u izgradnji za par godina biti džamija. Pogledajte ko tu crkvu gradi. Jadno i čemerno.Iako je po zakonima Republike Srpske dozvoljena gradnja spratnosti prizemlje + 6 spratova , na opštinama Istočna Ilidža i Opština Istočno Novo Sarajevo se grade objekti spratnosti prizemlje + 8 spratova da bi se što više muslimana i arapa naselilo na taj prostor i protjeralo nas Srbe , koji smo već protjerani 1995godine, nisu nam krivi muslimani , kriva je naša vlast, užas.
Повезане вијести
Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО) Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    20h 26m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    21h 59m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    18h 25m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    20h 38m
    0
  • Партизан мијења име!
    11h 7m
    3