Позив заинтересованим власницима непокретности на подручју сјеверозападно од Мотела „Вељине“ до Улице Иве Андрића

14.11.2023. 13:56
1
ИЗВОР: katera.news

Из Одјељења за просторно уређење и екологију општине Источна Илиџа позивају заинтересоване власнике непокретности на подручју сјеверозападно од Мотела „Вељине“ до Улице Иве Андрића да доставе приједлоге и сугестије за планска рјешења на земљишту у њиховом власништву.

Заинтересовани своје приједлоге и сугестије могу доставити овом одјељењу у року од 15 дана, а у сврху израде Измјена и допуна постојећег Регулационог плана.

Детаљан опис границе можете преузети ОВДЈЕ.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Анонимно 14.11.2023. 14:37
  Džaba je to sve raditi, u opštinama Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo je već naseljeno 40% islamista,arapa, izgrađen je medžlis islamske zajednice (za 7 džemata) u Dečanskoj zajednici , gradi se crkva hrista spasitelja kod sportske dvorane , trg srbija , i saborna crkva u Sarjevu je nekad bila Srpska , a sada se koristi dva do tri puta godišnje. Podsjećam i da je Aja Sofija nekada bila crkva , a sada je džamija , garantujem da će i saborna crkva koja je u izgradnji za par godina biti džamija. Pogledajte ko tu crkvu gradi. Jadno i čemerno.Iako je po zakonima Republike Srpske dozvoljena gradnja spratnosti prizemlje + 6 spratova , na opštinama Istočna Ilidža i Opština Istočno Novo Sarajevo se grade objekti spratnosti prizemlje + 8 spratova da bi se što više muslimana i arapa naselilo na taj prostor i protjeralo nas Srbe , koji smo već protjerani 1995godine, nisu nam krivi muslimani , kriva je naša vlast, užas.
Повезане вијести
Дом здравља "Источно Сарајево" најавио једночасовни штрајк уколико њихови захтјеви не буду испуњени Дом здравља "Источно Сарајево" најавио једночасовни штрајк уколико њихови захтјеви не буду...
Сутра откривање споменика др Миодрагу Лазићу у Источној Илиџи Сутра откривање споменика др Миодрагу Лазићу у Источној Илиџи
Божовић дочекао бадњак испред зграде Општине Источна Илиџа (ФОТО) Божовић дочекао бадњак испред зграде Општине Источна Илиџа (ФОТО)
Најчитаније
 • Преминуо Сретен Срето Петронић
  3h 45m
  1
 • Прича о чича Срету Петронићу из Пала и његовој Хелени
  3h 48m
  0
 • "Краљица џепароша" поново у акцији
  10h 31m
  3
 • Земљотрес јачине 2,8 степена на подручју Сарајева
  9h 30m
  0
 • Упозорење: Снажан циклон иде према региону, очекује се јако невријеме
  4h 57m
  0