Pronađena droga i gasni pištolj u Istočnom Novom Sarajevu

22.03.2024. 10:51
3
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge, juče su u Ulici Stefana Nemanje u Istočnom Novom Sarajevu izvršili kontrolu lica N.K.

Kod istog su, kako su saopštili iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, pronašli četiri paketića suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana.

- Na osnovu naredebe Osnovnog suda u Sokocu izvršen je pretres stana i drugih prostorija u Hilandarskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, koje koristi N.K. i tom prilikom pronađen jedan gasni pištolj – naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenog, Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i izdat prekršajni nalog za učinjeni prekršaj iz člana 34. Zakona o oružju i miniciji Republike Srpske.

Komentari 3
 • Generic placeholder image
  Ja veliki i najbolji.. 23.03.2024. 17:46
  Četiri paketića..?! Skuplje je izašla cela akcija , nego vrednost toga što su mu našli. Neko ga je "otpevao" da sebi olakša kaznu. Ali zato Jovanjicu ne mogu da reše, nema šanse, foliraju se da ne znaju ni gde je rep, a ni ko je glava..
 • Generic placeholder image
  Sasa 23.03.2024. 16:45
  Gospodja Nado kriju mu ime da bi ovakvi mogli da se prestavljaju kao uzorni gradjani.
 • Generic placeholder image
  Nada 22.03.2024. 11:49
  Ma sta my krijete ime I prezime!!!! To treba javno reci!!!
Povezane vijesti
U lignjama pronađeno 109 kilograma kokaina, odredište bila Hrvatska U lignjama pronađeno 109 kilograma kokaina, odredište bila Hrvatska
Uhapšeno 19 lica, u akciji ranjen pripadnik SAJ-a Uhapšeno 19 lica, u akciji ranjen pripadnik SAJ-a
Sutra edukativno predavanje o koracima u slučaju nestanka djeteta u OŠ „Sveti Sava“ Sutra edukativno predavanje o koracima u slučaju nestanka djeteta u OŠ „Sveti Sava“
Najčitanije
 • Slana bajadera
  13h 34m
  0
 • Zločin u Varvarinu
  13h 9m
  1
 • Oko 15 pacijenata oboljelih od multiple skleroze Sarajevsko-romanijske regije na terapiji
  6h 11m
  1
 • Učestvujte u Katerinom FOTO-KONKURSU i osvojite vrijedne nagrade!
  8h 8m
  2
 • Muftija Jusufspahić se rasplakao u programu uživo: Srbija i srpski narod nisu genocidni
  5h 4m
  4