Stefan Bosiljčić najbolji sportski radnik u 2020. godini

19.02.2021. 17:59
0
IZVOR: Katera

Trener i predsjednik Džiu džicu kluba „Jahorina“ iz Pala Stefan Bosiljčić na sinoćnoj manifestaciji "Izbor najboljeg sportiste opštine Pale" za 2020. godinu izabran je za najboljeg sportskog radnika za proteklu godinu u ovoj opštini.

Za perspektivnog sportistu izabran je Dejan Plakalović, član Džiu džicu kluba „Jahorina“ i jedan od najtalentovanijih sportista iz ovog kluba.

Slika

Foto: Privatna arhiva

Bosiljčić u izjavi za Katera portal kaže da je priznanje koje je sinoć dobio na ovoj sportskoj manifestaciji mnogo značajno, kako za njega, tako i za klub čiji je predsjednik i trener.

On je istakao da će nastaviti i dalje da vrijedno rade i treniraju, sa još većom motivacijom, te da je ova nagrada ujedno i priznanje svih šest trenera iz ovog kluba.

- Klub je prošle godine učestvovao na takmičenju u Crnoj Gori, nakon čega smo zbog virusa korona bili spriječeni da se takmičimo u toj godini. Klub ima 150 članova u svim uzrasnim kategorijama i jedan je od najmasovnijih klubova u Republici Srpskoj – kaže Bosiljčić.

Bosiljčić dodaje da je tokom mjeseca decembra 2020. godine održano polaganja za pojase takmičara, na koja je izašao 71 kandidat.

- Za žuti pojas je polagalo 40 kandidata i svi su uspješno položili, dok je takođe sa uspjehom 12 kandidata polagalo i položilo za narandžasti pojas. Za zeleni pojas je polagalo 13 i uspješno položilo 10 kandidata, dok je svih šest prijavljenih kandidata za plavi pojas uspješno položilo – naveo je Bosiljčić.

Prema njegovim riječima, takmičare iz Džiu džicu kluba „Jahorina“ u martu ove godine očekuje takmičenje na Državnom prvenstvu u Gradišci, gdje će nastupiti 40 takmičara iz paljanskog kluba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću
Najčitanije
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    22h 47m
    0
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    23h 5m
    5
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    23h 41m
    9
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    20h 36m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    19h 38m
    0