Стефан Босиљчић најбољи спортски радник у 2020. години

19.02.2021. 17:59
0
ИЗВОР: Катера

Тренер и предсједник Џиу џицу клуба „Јахорина“ из Пала Стефан Босиљчић на синоћној манифестацији "Избор најбољег спортисте општине Пале" за 2020. годину изабран је за најбољег спортског радника за протеклу годину у овој општини.

За перспективног спортисту изабран је Дејан Плакаловић, члан Џиу џицу клуба „Јахорина“ и један од најталентованијих спортиста из овог клуба.

Слика

Фото: Приватна архива

Босиљчић у изјави за Катера портал каже да је признање које је синоћ добио на овој спортској манифестацији много значајно, како за њега, тако и за клуб чији је предсједник и тренер.

Он је истакао да ће наставити и даље да вриједно раде и тренирају, са још већом мотивацијом, те да је ова награда уједно и признање свих шест тренера из овог клуба.

- Клуб је прошле године учествовао на такмичењу у Црној Гори, након чега смо због вируса корона били спријечени да се такмичимо у тој години. Клуб има 150 чланова у свим узрасним категоријама и један је од најмасовнијих клубова у Републици Српској – каже Босиљчић.

Босиљчић додаје да је током мјесеца децембра 2020. године одржано полагања за појасе такмичара, на која је изашао 71 кандидат.

- За жути појас је полагало 40 кандидата и сви су успјешно положили, док је такође са успјехом 12 кандидата полагало и положило за наранџасти појас. За зелени појас је полагало 13 и успјешно положило 10 кандидата, док је свих шест пријављених кандидата за плави појас успјешно положило – навео је Босиљчић.

Према његовим ријечима, такмичаре из Џиу џицу клуба „Јахорина“ у марту ове године очекује такмичење на Државном првенству у Градишци, гдје ће наступити 40 такмичара из паљанског клуба.

Коментари 0
Повезане вијести
Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО) Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
Прикупљено 55 доза крви у Палама Прикупљено 55 доза крви у Палама
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    10h 41m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    19h 33m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    13h 24m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    17h 9m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    8h 16m
    4