Stiglo 1.140.000 koverata, u nedelju prvo izvlačenje

20.09.2019. 11:42
0
IZVOR: Srna

U nedjelju, 22. septembra, biće obavljeno prvo izvlačenje dobitnika nagradne igre "Deset računa izbroji, stan osvoji", za koju je u "Pošte Republike Srpske" stiglo 1.140.000 koverata.

Izvršni direktor za marketing i prodaju preduzeća "Pošte Republike Srpske" Zoran Protić izrazio je zadovoljstvo što je ovo preduzeće uspješno odgovorilo izazovu organizovanja nagradne igre, koja je imala veliki odziv, a čiji je cilj suzbijanje sive ekonomije i podizanje poreskog morala građana.

-Koverte iz cijele Srpske transportovali smo do našeg sjedišta u Banjaluci, pregledali i spakovali u vreće, koje će biti dostavljene u centralni studio RTRS-a-, rekao je Protić.

On je naveo da je sa jučerašnjim danom stiglo 1.140.000 pošiljaka, te zahvalio Ministarstvu finansija Republike Srpske na ukazanom povjerenju u organizaciji nagradne igre.

Službenik za odnose s javnošću u Ministarstvu finansija Srpske Vlatka Malidžan rekla je da je resorno ministarstvo organizovalo nagradnu igru da bi se podstakao poreski moral, te istakla značaj uzimanja fiskalnih računa.

-Zahvalni smo građanima za učešće u nagradnoj igri. Bitni su nam dugoročni efekti, te očekujemo da će građani steći naviku uzimanja fiskalnih računa i da ćemo svi zajedno uticati na suzbijanje sive ekonomije i nelojalne konkurencije-, rekla je Malidžan.

Član radne grupe u organizaciji nagradne igre Rade Šegrt rekao je da je u nedjelju, 22. septembra, prvo izvlačenje jednog od četiri stana, koje će dobiti sretni dobitnici.

-Nakon ove, svake naredne tri nedjelje biće izvlačenje na RTRS-u poslije centralnih vijesti, te pozivam građane da nastave da učestvuju u nagradnoj igri dok sve nagrade ne budu izvučene-, dodao je Šegrt.

Komentari 0
Povezane vijesti
Funkcioneri zaštitili sebe od sankcija, ali ne i "obične" radnike Funkcioneri zaštitili sebe od sankcija, ali ne i "obične" radnike
Srpska legalizuje isplatu plate u koverti Srpska legalizuje isplatu plate u koverti
Najveća razlika u računima iz januara 2022. i januara 2023. kod Dušana iz Istočne Ilidže Najveća razlika u računima iz januara 2022. i januara 2023. kod Dušana iz Istočne Ilidže
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 9m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 51m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 19m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 40m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 49m
    0