Studenti ETF-a zasadili sadnice u dvorištu fakulteta (VIDEO)

26.11.2020. 18:15
1
IZVOR: BN TV/Katera

Studenti Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu koji su i članovi udruženja studenata „Steleks“ u dvorištu zgrade fakulteta posadili su 40 sadnica javora, beze i smrče.

Dekan Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Božidar Popović rekao je da je sa zadovoljstvom podržao i ovu akciju studenata i podjsetio da članovi udruženja „Steleks“ provode dosta aktivnosti u toku akademske godine.

-Svake godine se organizuje trdicionalno okupljanje zajedno sa svim elektrotehničkim fakultetima sa prostora bivše Jugoslavije koje se zove Elektrijada. Ove godine nije bila organizovana zbog same pandemije. Onda su studenti odlučili da pomognu upis brucoša na Elektrotehnički fakultet, što je naišlo na jako dobar odziv i time smo obezbijedili sredstva za upis pedeset brucoša na naš fakultet. Smatramo da je to doprinijelo da se poveća broj brucoša jer smo ove godine upisali njih 84- zaključio je Popović.

Članovi udruženja studenata Elektroteničkog fakulteta „Steleks“ ističu da im posebno zadovoljstvo u uređenju dvorišta fakulteta predstavlja činjenica da će drveće koje su zasadili kao mladi studenti zauvijek ostati da svjedoče jednom lijepom vremenu mladosti i studentskim danima.

 

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    student ETF-a 27.11.2020. 09:19
    Sramota je vidjeti ovako neuređeno dvorište fakulteta, gradske vlasti bi trebale posvetiti paznje ovom objektu
Povezane vijesti
ETF Istočno Sarajevo: Elektromobilnost - Izazovi i mogućnosti ETF Istočno Sarajevo: Elektromobilnost - Izazovi i mogućnosti
Veljko Vuletić - Legenda ETF-a Univerziteta u Istočnom Sarajevu Veljko Vuletić - Legenda ETF-a Univerziteta u Istočnom Sarajevu
Razgovarano o mogućnostima studiranja studenata iz Indije na ETF-u (FOTO) Razgovarano o mogućnostima studiranja studenata iz Indije na ETF-u (FOTO)
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    18h 46m
    4
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    1h 51m
    0
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    23h 19m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    20h 53m
    3
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    1h 58m
    0