Студенти ЕТФ-а засадили саднице у дворишту факултета (ВИДЕО)

26.11.2020. 18:15
1
ИЗВОР: БН ТВ/Катера

Студенти Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву који су и чланови удружења студената „Стелекс“ у дворишту зграде факултета посадили су 40 садница јавора, безе и смрче.

Декан Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву Божидар Поповић рекао је да је са задовољством подржао и ову акцију студената и подјсетио да чланови удружења „Стелекс“ проводе доста активности у току академске године.

-Сваке године се организује трдиционално окупљање заједно са свим електротехничким факултетима са простора бивше Југославије које се зове Електријада. Ове године није била организована због саме пандемије. Онда су студенти одлучили да помогну упис бруцоша на Електротехнички факултет, што је наишло на јако добар одзив и тиме смо обезбиједили средства за упис педесет бруцоша на наш факултет. Сматрамо да је то допринијело да се повећа број бруцоша јер смо ове године уписали њих 84- закључио је Поповић.

Чланови удружења студената Електротеничког факултета „Стелекс“ истичу да им посебно задовољство у уређењу дворишта факултета представља чињеница да ће дрвеће које су засадили као млади студенти заувијек остати да свједоче једном лијепом времену младости и студентским данима.

 

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    student ETF-a 27.11.2020. 09:19
    Sramota je vidjeti ovako neuređeno dvorište fakulteta, gradske vlasti bi trebale posvetiti paznje ovom objektu
Повезане вијести
ЕТФ Источно Сарајево: Електромобилност - Изазови и могућности ЕТФ Источно Сарајево: Електромобилност - Изазови и могућности
Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
Разговарано о могућностима студирања студената из Индије на ЕТФ-у (ФОТО) Разговарано о могућностима студирања студената из Индије на ЕТФ-у (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    15h 59m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 43m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    9h 28m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    6h 27m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    6h 33m
    0