Sutra pretežno oblačno, mjestimično sa padavinama

26.04.2022. 15:07
0
IZVOR: srna.rs

U Republici Srpskoj i FBiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, sa mjestimičnim padavinama, a na sjeveru će biti malo hladnije.

Mjestimično će na sjeveroistoku padati kiša, koja će tokom dana zahvatiti i istočne i jugoistočne krajeve. Ponegdje su mogući pljuskovi, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na jugu Hercegovine ostaje pretežno suvo i sunčano tokom većeg dijela dana. Uveče se na sjeverozapadu očekuje razvedravanje.

Duvaće slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar.

Jutarnja temperatura vazduha od sedam do 12, u višim predjelima od četiri stepena, a najviša dnevna od 17 na sjeverozapadu do 23 na jugu, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas je preovladavalo umjereno oblačno vrijeme.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica četiri, Gacko, Drinić, Kalinovik i Han Pijesak 16, Sokolac 17, Mrkonjić Grad, Nevesinje i Livno 18, Bileća, Ribnik, Trebinje, Bihać, Bugojno, Gradačac, Jajce, Neum i Široki Brijeg 20, Bijeljina, Novi Grad, Srbac, Srebrenica, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla 21, Banjaluka, Zvornik i Rudo 22, Doboj i Zenica 23 i Mostar 24 stepena Celzijusova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Raste broj prijavljenih slučajeva nasilja na internetu Raste broj prijavljenih slučajeva nasilja na internetu
Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu
U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH U srijedu u UN o rezoluciji o Srebrenici i sjednica Savjeta bezbjednosti UN o BiH
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    23h 59m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    5h 27m
    6
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    18h 37m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    19h 9m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    17h 28m
    0