Tijana Bošković otvara igralište u rodnom mjestu

06.09.2021. 10:48
0
IZVOR: Srna

Najbolja odbojkašica svijeta Tijana Bošković otvoriće danas u rodnoj Bileći multifunkcionalno igralište koje je obnovljeno njoj u čast.

Dočeku najbolje odbojkašice svijeta u Bileći, nakon završetka Evropskog prvenstva u odbojci, prisustvovaće načelnik opštine Veselin Vujović, a očekuje se i prisustvo predsjednika Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutina Popovića.

Igralište je rekonstruisano u okviru akcije kompanije "Mocart" /Mozzart/ "Sto terena za jednu igru", a riječ je o prvom igralištu obnovljenom u toj akciji, na kojem će se igrati odbojka.

Organizatori su najavili otvaranje igrališta za 18.00 časova, a potom će biti odigrane revijalne utakmice pionira Košarkaškog i Fudbalskog kluba "Hercegovac" iz Bileće, kao i revijalne odbojkaške utakmice.

U okviru programa biće organizovano i takmičenje "Humanitarni servis", a za svaki uspješan servis "Mocart" će donirati novac u dobrotvorne svrhe.

Pripremljen je i program posvećen Tijani Bošković, koja je karijeru počela u Ženskom odbojkoškom klubu "Hercegovac" iz Bileće.

U rekonstrukciju univerzalnog sportskog igrališta u Bileći "Mocart" je uložio oko 100.000 KM. Ova kompanija obnavlja sportske terene u opštinama iz kojih su neki poznati sportisti, kao što je odbojkašica Tijana Bošković, Bilećanka koja je najbolja odbojkašica svijeta.

Komentari 0
Povezane vijesti
Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO) Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO)
U četvrtak iz Bileće put Ostroga kreće 350 poklonika U četvrtak iz Bileće put Ostroga kreće 350 poklonika
Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće Za hodočašće do manastira Ostrog prijavilo oko 350 učesnika iz Bileće
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    6h 41m
    6
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    20h 23m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    19h 51m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    18h 42m
    0
  • Mladić izboden nožem u parku!
    22h 45m
    0