Тијана Бошковић отвара игралиште у родном мјесту

06.09.2021. 10:48
0
ИЗВОР: Срна

Најбоља одбојкашица свијета Тијана Бошковић отвориће данас у родној Билећи мултифункционално игралиште које је обновљено њој у част.

Дочеку најбоље одбојкашице свијета у Билећи, након завршетка Европског првенства у одбојци, присуствоваће начелник општине Веселин Вујовић, а очекује се и присуство предсједника Одбојкашког савеза Републике Српске Милутина Поповића.

Игралиште је реконструисано у оквиру акције компаније "Моцарт" /Mozzart/ "Сто терена за једну игру", а ријеч је о првом игралишту обновљеном у тој акцији, на којем ће се играти одбојка.

Организатори су најавили отварање игралишта за 18.00 часова, а потом ће бити одигране ревијалне утакмице пионира Кошаркашког и Фудбалског клуба "Херцеговац" из Билеће, као и ревијалне одбојкашке утакмице.

У оквиру програма биће организовано и такмичење "Хуманитарни сервис", а за сваки успјешан сервис "Моцарт" ће донирати новац у добротворне сврхе.

Припремљен је и програм посвећен Тијани Бошковић, која је каријеру почела у Женском одбојкошком клубу "Херцеговац" из Билеће.

У реконструкцију универзалног спортског игралишта у Билећи "Моцарт" је уложио око 100.000 КМ. Ова компанија обнавља спортске терене у општинама из којих су неки познати спортисти, као што је одбојкашица Тијана Бошковић, Билећанка која је најбоља одбојкашица свијета.

Коментари 0
Повезане вијести
За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће
Завршена обнова Цркве Светог архангела Михаила у Трновом долу Завршена обнова Цркве Светог архангела Михаила у Трновом долу
Веселин Вујовић: Општина Билећа излази из кризе! Веселин Вујовић: Општина Билећа излази из кризе!
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 39m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    10h 37m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    19h 3m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    17h 18m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    18h 57m
    0