UEFA pokrenula postupak protiv Zvezde

23.02.2021. 17:50
0
IZVOR: srpskacafe.com

Uprkos činjenici da je na tribinama stadiona Rajko Mitić tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope bilo dozvoljeno prisustvo tek nekoliko desetina ljudi, mahom predstavnika i prijatelja klubova, dešavanja sa tribina u režiji domaćijh pristalica i uvrede na račun Zlatana Ibrahimovića uspjele su da bace mrlju na uzbudljivu fudbalsku predstavu u Ljutice Bogdana.

Uvrede na nacionalnoj osnovi nepoznatog pojedinca koji se našao u loži stadiona Crvene zvezde osim što su u sjenku stavile remi “crveno-bijelih” (2:2), bile su povod disciplincima UEFA da pokrenu postupak protiv šampiona Srbije.

– U skladu sa članom 31 (4) disciplinskih propisa UEFA, danas je imenovan inspektor za etiku i disciplinu koji će sprovoditi disciplinsku istragu u vezi sa incidentima koji su se dogodili tokom utakmice osmine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana (2 -2), odigrane 18. februara 2021. u Srbiji – stoji u saopštenju Evropske fudbalske unije uz napomenu da će dalje informacije o ovom pitanju biti dostupne s vremenom.

Podsjetimo, Zvezda je prethodnih godina nerijetko bila na tapetu UEFA, a posljednji put bilo je to zbog počasti odate Ratku Mladiću kad je zaradila uslovnu kaznu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pokrenuta istraga protiv fudbalskih saveza Hrvatske i Albanije Pokrenuta istraga protiv fudbalskih saveza Hrvatske i Albanije
UEFA žestoko kaznila Hrvate! UEFA žestoko kaznila Hrvate!
UEFA sprema kaznu za Albance UEFA sprema kaznu za Albance
Najčitanije
  • Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama
    1h 7m
    0
  • Optuženo 15 fizičkih i šest pravnih lica zbog trgovine diplomama
    19h 20m
    4
  • Bura oduvala dvoje turista sa plaže na okolno ostrvo
    13h 45m
    0
  • TECHNO MIN zapošljava: Prodavač IT opreme
    19h 52m
    1
  • Teodora Čančar najmlađa beba u Foči
    22h 1m
    0