Ugostitelji kažnjeni zbog točenja alkohola maloljetnicima

12.08.2019. 14:40
0
IZVOR: atvbl.com

Policijski službenici Policijske uprave /PU/ Prijedor kontrolisali su više ugostiteljskih objekata i uočili prekršaje iz oblasti javnog reda i mira koji se odnose na točenje alkohola maloljetnim licima.

"Odgovorna lica za počinjeni prekršaj propisno su sankcionisana", saopšteno je iz PU Prijedor. 

U više operativno-taktičkih mjera i radnji i akcija iz oblasti javnog reda i mira, pronađena je droga, te evidentirano jedno krivično djelo i pet prekršaja iz ove oblasti. 

"Protiv jednog lica slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu omogućavanje uživanja opojnih droga Okružnom javnom tužilaštvu u Prijedoru, protiv četiri lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, dok je jednom licu uručen prekršajni nalog zbog konzumiranja opojne droge na javnom mjestu", navodi se u saopštenju. 

Akcije iz oblasti kriminaliteta i javnog reda i mira sa ciljem sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja na području PU Prijedor realizovane su od petka, 9. avgusta, do danas.

Komentari 0
Povezane vijesti
U BiH najviše piju mladi od 15 do 29 godina U BiH najviše piju mladi od 15 do 29 godina
Italijanski fudbaler priznao da je zavisan od droge i alkohola Italijanski fudbaler priznao da je zavisan od droge i alkohola
Svjetska zdravstvena organizacija traži povećanje poreza na alkohol Svjetska zdravstvena organizacija traži povećanje poreza na alkohol
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    6h 13m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    13h 19m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    7h 28m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    11h 46m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    13h 38m
    0