Угоститељи кажњени због точења алкохола малољетницима

12.08.2019. 14:40
0
ИЗВОР: atvbl.com

Полицијски службеници Полицијске управе /ПУ/ Приједор контролисали су више угоститељских објеката и уочили прекршаје из области јавног реда и мира који се односе на точење алкохола малољетним лицима.

"Одговорна лица за почињени прекршај прописно су санкционисана", саопштено је из ПУ Приједор. 

У више оперативно-тактичких мјера и радњи и акција из области јавног реда и мира, пронађена је дрога, те евидентирано једно кривично дјело и пет прекршаја из ове области. 

"Против једног лица слиједи подношење извјештаја о почињеном кривичном дјелу омогућавање уживања опојних дрога Окружном јавном тужилаштву у Приједору, против четири лица слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка, док је једном лицу уручен прекршајни налог због конзумирања опојне дроге на јавном мјесту", наводи се у саопштењу. 

Акције из области криминалитета и јавног реда и мира са циљем спречавања вршења кривичних дјела и прекршаја на подручју ПУ Приједор реализоване су од петка, 9. августа, до данас.

Коментари 0
Повезане вијести
У БиХ највише пију млади од 15 до 29 година У БиХ највише пију млади од 15 до 29 година
Италијански фудбалер признао да је зависан од дроге и алкохола Италијански фудбалер признао да је зависан од дроге и алкохола
Свјетска здравствена организација тражи повећање пореза на алкохол Свјетска здравствена организација тражи повећање пореза на алкохол
Најчитаније
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    22h 20m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    12h 35m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    20h 10m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    18h 8m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    10h 57m
    0