Upravni odbor “Famosa” analizirao sezonu, za Šešliju spreman novi ugovor

06.06.2023. 19:52
0
IZVOR: sportdc.net

Upravni odbor "Famosa" održao je danas sastanak na kojem je rezimirana sezona u kojoj je ostvaren primarni cilj, opstanak u ligi.

Iza "motorista" je napornih godinu dana, a kada se podvuče crta konstatovano je da je cilj ostvaren, ali da se moglo i više uraditi.

- Upravni odbor je danas analizirao rad u prethodnih godinu dana. Zaključeno je da je osnovni cilj, a to je opstanak u ligi, ostvaren. To je nešto što smo postavili pred sebe pred početak sezone i ispunili smo. Da li smo zadovoljni sezonom, nismo. Mislim da smo mogli mnogo više, ali s obzirom na to da je prva sezona u kojoj smo prvoligaši, u njoj smo naučili neke stvari i šta treba da radimo. Ipak, deset godina nismo igrali Prvu ligu Republike Srpske - rekao je prvi čovjek "Famosa" Marinko Božović.

Milomir Šešlija je osam kola prije kraja sezone preuzeo ekipu od Vladimira Drinjaka, i imao je ugovor do kraja sezone. Za njega je spreman novi ugovor i sada je sve na ovom iskusnom stručnjaku. On, prema saznanjima "Sport DC", ima neke opcije otvorene za inostranstvo i od njih u mnogome zavisi konačna odluka.

- Upravni odbor je napravio ponudu koja je predočena treneru Šešliji i šta možemo dati da on ostane šef stručnog štaba. Očekujem da ćemo imati odgovor u naredna dva dana, kako bismo znali da li možemo računati na njega i u skladu sa tim "vući" naredne poteze, rekao je Božović.

U narednih sedam dana biće mnogo jasnija situacija i oko igračkog kadra.

- Napravljena je analiza učinka koji su igrači zadovoljili, na koga računamo i dalje. Mi ćemo u narednih sedam dana obaviti razgovore sa svima i predočiti im na koji način će se klub odnositi prema njima, odnosno šta im možemo ponuditi za narednu sezonu.

Fudbaleri "Famosa" će od sutra zvanično na odmor, a do kada će on trajati znaće se nakon što se potvrdi ko će biti trener u narednoj sezoni, Šešlija ili neko drugi.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vrijedna pobjeda Famosa po nevremenu Vrijedna pobjeda Famosa po nevremenu
Crkva Rođenja Presvete Bogorodice u Hadžićima proslavila krsnu slavu (FOTO) Crkva Rođenja Presvete Bogorodice u Hadžićima proslavila krsnu slavu (FOTO)
Famos savladao Romaniju u kadetskom derbiju Famos savladao Romaniju u kadetskom derbiju
Najčitanije
 • Ujedinjena Srpska će imati svog kandidata za načelnika opštine Istočna Ilidža
  14h 36m
  0
 • Preminuo Nikola, otac heroj
  16h 54m
  0
 • Jak zemljotres pogodio BiH
  9h 17m
  0
 • Završen program cjeloživotnog učenja na Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Sarajevu (FOTO)
  17h 5m
  0
 • „Dani tikve“ sljedeći vikend u Istočnom Sarajevu
  15h 21m
  1