Vaskršnja akcija pomoći socijalno ugroženom stanovništvu Istočnog Sarajeva

30.04.2024. 14:52
0
IZVOR: katera.news

Udruženje "Oplemeni srce" iz Istočnog Sarajeva javnim apelom poziva sve humane ljude da se uključe u akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene stanovnike, u susret najvećem hrišćanskom prazniku Vaskrsenju Hristovom.

Iz ovog udruženja su naveli da će javnim apelom pokušati da prikupe hranu, vaskršnja jaja i kolače za 80 korisnika iz socijalno ugroženih porodica iz opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo.

- Uz vašu pomoć i donacije, trpeze naših korisnika bile su bogatije, a naši sugrađani skromnih finansijskih mogućnosti najveće i najradosnije hrišćanske praznike proslavili su dostojanstveno - naveli su iz Udruženja "Oplemeni srce".

Svi koji žele da učestvuju u ovoj akciji doniranu hranu, obojena jaja, kolače, voće i piće mogu dostaviti u restoran "Saraks" do 4. maja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milan treba našu pomoć – pozovi 17047 Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani! Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani!
Neven Tuševljak trči 120 kilometara, od Mrkonjića do Ostroga Neven Tuševljak trči 120 kilometara, od Mrkonjića do Ostroga
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    17h 28m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    17h 33m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    18h 25m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    18h 39m
    0
  • Maturantima po 100 KM od Opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    11h 36m
    4