Višegrad: Nastavljena potraga za nestalim Branetom Neškovićem

01.05.2020. 19:48
0
IZVOR: mup.vladars.net

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad preduzimaju sve potrebne mjere i radnje, u cilju pronalaska Nešković Brana koji se, 25. 4. 2020. godine, iz porodične kuće  koja se nalazi u selu Prisoje , Vardište, opština Višegrad,  udaljio u nepoznatom pravcu.

Naime, Policijskoj stanici Višegrad 27. 4. 2020. godine oko 12,00 časova prijavljeno je da je Nešković Brane , sin Milije i majke Dobrinke, rođen 14. 3. 1987. godine u Užicu, Republika Srbija, nastanjen u selu Prisoje, opština Višegrad, dana 25. 4. 2020. godine oko 20,30 časova svojoj sestri poslao poruku putem društvenih mreža da ide od kuće kod djevojke u Višegrad, ali da mu se od tada gubi svaki trag te da se nije pojavio ni kod nje niti da se javlja na telefon.

Nestalo lice Nešković Brane visine je oko 1,80 m, srednje tjelesne konstitucije, kratke svjetlo-plave kose, zelenih očiju. Na sebi je u momentu nestanka imao radnu uniformu a.d. „Omorika“ plave boje i gumene čizme. Na tijelu ima  specifičan ožiljak dužine oko 10 cm na šaci lijeve ruke u predjelu lijevog palca.

Policijski službenici su izvršili pretragu i pretres terena na dijelu teritorije opštine Višegrad  i to sela Staniševac, Stolac, Vardište, Dobrun, Veletovo i dr., a u potragu su se uključili i pripadnici Civilne zaštite, Jedinice granične policije BiH, vatrogasne jedinice kao i radnici a.d. „Omorika“ Višegrad. Pretres terena se nastavlja i danas na području pograničnog djela opštine Višegrad sa Republikom Srbijom.

Policijska stanica Višegrad apeluje svim građanima da ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, koji mogu doprinijeti pronalasku nestalog lica, prijave najbližoj  policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona ”122” .

Komentari 0
Povezane vijesti
Prekid električne energije u Sokocu i Višegradu Prekid električne energije u Sokocu i Višegradu
Normalizovan saobraćaj na putu Višegrad-Vardište Normalizovan saobraćaj na putu Višegrad-Vardište
Tri decenije bez sudskog epiloga za zločine nad Srbima u višegradskim selima Tri decenije bez sudskog epiloga za zločine nad Srbima u višegradskim selima
Najčitanije
  • PU Istočno Sarajevo: Uhapšen muškarac zbog osnova sumnje da je mučio i ubio psa
    8h 6m
    4
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    9h 55m
    0
  • Pogledajte kako danas izgleda Crkva Hrista Spasitelja u Istanbulu koja je pretvorena u džamiju (FOTO/VIDEO)
    4h 24m
    13
  • Foča: Vozilo sletjelo u korito Drine, vozač teško povrijeđen
    4h 11m
    0
  • Paljani prvaci Balkana u džiju-džicuu
    20h 58m
    0