Вишеград: Настављена потрага за несталим Бранетом Нешковићем

01.05.2020. 19:48
0
ИЗВОР: mup.vladars.net

Полицијски службеници Полицијске станице Вишеград предузимају све потребне мјере и радње, у циљу проналаска Нешковић Брана који се, 25. 4. 2020. године, из породичне куће  која се налази у селу Присоје , Вардиште, општина Вишеград,  удаљио у непознатом правцу.

Наиме, Полицијској станици Вишеград 27. 4. 2020. године око 12,00 часова пријављено је да је Нешковић Бране , син Милије и мајке Добринке, рођен 14. 3. 1987. године у Ужицу, Република Србија, настањен у селу Присоје, општина Вишеград, дана 25. 4. 2020. године око 20,30 часова својој сестри послао поруку путем друштвених мрежа да иде од куће код дјевојке у Вишеград, али да му се од тада губи сваки траг те да се није појавио ни код ње нити да се јавља на телефон.

Нестало лице Нешковић Бране висине је око 1,80 м, средње тјелесне конституције, кратке свјетло-плаве косе, зелених очију. На себи је у моменту нестанка имао радну униформу а.д. „Оморика“ плаве боје и гумене чизме. На тијелу има  специфичан ожиљак дужине око 10 цм на шаци лијеве руке у предјелу лијевог палца.

Полицијски службеници су извршили претрагу и претрес терена на дијелу територије општине Вишеград  и то села Станишевац, Столац, Вардиште, Добрун, Велетово и др., а у потрагу су се укључили и припадници Цивилне заштите, Јединице граничне полиције БиХ, ватрогасне јединице као и радници а.д. „Оморика“ Вишеград. Претрес терена се наставља и данас на подручју пограничног дјела општине Вишеград са Републиком Србијом.

Полицијска станица Вишеград апелује свим грађанима да уколико виде нестало лице или дођу до било каквих сазнања о истом, који могу допринијети проналаску несталог лица, пријаве најближој  полицијској станици или позивом на бесплатан број телефона ”122” .

Коментари 0
Повезане вијести
У Вишеграду ухапшено лице због кријумчарења Сиријаца У Вишеграду ухапшено лице због кријумчарења Сиријаца
Борбе код Вишеграда и Рудог 1993. године Борбе код Вишеграда и Рудог 1993. године
"Гробари" из Вишеграда бакљадом и ватрометом честитали рођендан Српској "Гробари" из Вишеграда бакљадом и ватрометом честитали рођендан Српској
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    17h 6m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    22h 39m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    23h 31m
    1
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    2h 39m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    23h 36m
    0