Za sokolačke karatiste 26 medalja na "Slavija openu"

05.06.2023. 09:15
0
IZVOR: srna.rs

Na Međunarodnom karate turniru "Slavija open" u Istočnom Novom Sarajevu sokolački klubovi "Glasinac" i "Omladinac" osvojili su ukupno 26 medalja, u konkurenciji oko 540 učesnika iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Trener Karate kluba "Glasinac" Miodrag Borovčanin rekao je Srni da su zlatne medalje pripale Tamari Bojović u kategoriji kate djevojčice do sedam godina, Valentini Bojović - kate djevojčice uzrasta 10 godina, Lazaru Mirkoviću u borbama za dječake do 45 kilograma, Stefanu Janjušu u borbama za dječake do 47 kilograma i Mariji Ećimović u borbama za djevojčice do 37 kilograma.

Srebrne medalje osvojili su Milica Jovanović u borbama desetogodišnje djevojčice do 40 kilograma i Magdalena Marković u borbama za djevojčice do 32 kilograma.

Bronzane medalje ponijeli su u svojim kategorijama dječaci Đorđe Koprivica, Dušan Ostojić i Pavle Petrušić, kadeti Đorđe Petrušić, Stefan Pilindavić, Dušan Kovačević i djevojčica Emili Vojinović.

Trener Karate kluba "Omladinac" Ognjen Šarović rekao je da su zlatne medalje za ovaj klub osvojili Ana Milinković u katama i Andrej Jovović u borbama, a srebrne u borbama Danilo Pejić i Aleksandra Jakšić.

Bronzane medalje u borbama pripale su Marku Malbašiću, Nikoli Mijatoviću, Pavlu Pajiću, Danilu Zečeviću, Novaku Cvijetiću i Milijani Jovanović, te Jakovu Orašaninu u katama.

Drugi međunarodni karate turnir "Slavija open" održan je juče u Istočnom Novom Sarajevu u organizaciji Karate kluba "Slavija", uz učešće oko 540 takmičara u svim uzrasnim kategorijama iz 49 klubova iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Komentari 0
Povezane vijesti
Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO) Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO)
Učenici Srednje škole „28. juni“ pobjednici takmičenja „REHIT“ u Banjaluci Učenici Srednje škole „28. juni“ pobjednici takmičenja „REHIT“ u Banjaluci
Odličan nastup tenisera u Širokom Brijegu Odličan nastup tenisera u Širokom Brijegu
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    5h 23m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    23h 28m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    19h 37m
    0
  • Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
    23h 16m
    4
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    17h 44m
    0