Млади СДС Источно Ново Сарајево: Позив начелнику ове општине да одржи обећање

08.07.2020. 14:48
0
ИЗВОР: Катера

Млади СДС Источно Ново Сарајево у обраћању медијима подсјетили су начелника ове општине, на обећану јавну расправу о парку „Сунце“,  која је требало да буде одржана најкасније до 15. 6. 2020. године.

Саопштење преносимо у цјелости.

Покренули смо петицију против уништавања парка Сунце и изградње четири зграде, коју је потписало преко хиљаду грађана. На једном од скупштинских засједања усвојено је да се одустаје од изградње двије зграде.

Начелник је у споразуму, који је потписао са грађанима, обећао јавну расправу најкасније до 15. јуна, која до данас није организована.

Такође, начелник је јавно обећао одржавање конференције за медије сваког 21. у мјесецу на тему парка Сунце. Ни то није испунио.

Млади СДС питају начелника општине Источно Ново Сарајево да ли ће и када испунити своја обећања? Зашто до сада није одржана јавна расправа, иако је прошло скоро мјесец дана од обећаног датума? Да ли начелник мисли да су грађани заборавили на обећано, како би општинска власт могла све ове проблеме да гурне под тепих и реализује првобитну намјеру бетонирања парка?

Коментари 0
Повезане вијести
Борис Лукета нови предсједник Младих Српске демократске странке Борис Лукета нови предсједник Младих Српске демократске странке
Берјан: Виде ли премијер и министри каква је катаклизма погодила Источно Сарајево? Берјан: Виде ли премијер и министри каква је катаклизма погодила Источно Сарајево?
Млади СДС траже од Владе да исплати доприносе радницима Болнице "Србија" Млади СДС траже од Владе да исплати доприносе радницима Болнице "Србија"
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 36m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 9m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 35m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 48m
    0
  • Партизан мијења име!
    9h 17m
    3