Могуће постепено укидање редукција воде у Источном Сарајеву

04.10.2021. 21:32
0
ИЗВОР: Катера

Управа КП "Водовод и канализација" Источно Сарајево најавила је данас могућност постепеног укидања редукција воде или увођење редукција у ноћним сатима, о чему ће јавност бити благовремено обавијештена.

Из КП "Водовод и канализација" саопштили су се данас изводили радови на спајању цјевовода између Добриње IV и Добриње I, односно радови на спајању двије зоне водоснабдијевања у једну зону.

Циљ спајања цјевовода јесте да се обједињена зона ова два насеља снабдије довољном количином воде, која долази из водоводног система КЈКП "Водовод и канализација" Сарајево.

Наглашавају да може доћи до краткотрајног прекида у водоснабдијевању потрошача ова два насеља због изолације зоне са система водоснабдијевања "Тилава".

Након завршеног спајања зона Добриња IV и Добриња I , количина воде из система Тилава коју су трошиле ове двије зоне усмијериће се на остала насеља која КП "Водовод и канализација" покрива водоснабдијевањем.

Коментари 0
Повезане вијести
Анкета: Да ли су сервисне службе адекватно одговориле на први снијег? Анкета: Да ли су сервисне службе адекватно одговориле на први снијег?
ВиК Источно Сарајево: Радови на откривању локације квара у Кијеву ВиК Источно Сарајево: Радови на откривању локације квара у Кијеву
ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
Најчитаније
 • Ухапшено лице из Источне Илиџе
  11h 49m
  0
 • Ухапшен осумњичени за скрнављење спомен-плоче на Врацама
  7h 28m
  0
 • Враћао се са свињокоља, пао на нож и преминуо
  14h 1m
  0
 • Главаш осудио одлуку Владе РС о укидању канцеларије Републичког завода за заштиту културе у Палама
  11h 23m
  0
 • Извјесна наплата јавних паркинга у Источном Новом Сарајеву
  3h 10m
  2