Moguće postepeno ukidanje redukcija vode u Istočnom Sarajevu

04.10.2021. 21:32
0
IZVOR: Katera

Uprava KP "Vodovod i kanalizacija" Istočno Sarajevo najavila je danas mogućnost postepenog ukidanja redukcija vode ili uvođenje redukcija u noćnim satima, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Iz KP "Vodovod i kanalizacija" saopštili su se danas izvodili radovi na spajanju cjevovoda između Dobrinje IV i Dobrinje I, odnosno radovi na spajanju dvije zone vodosnabdijevanja u jednu zonu.

Cilj spajanja cjevovoda jeste da se objedinjena zona ova dva naselja snabdije dovoljnom količinom vode, koja dolazi iz vodovodnog sistema KJKP "Vodovod i kanalizacija" Sarajevo.

Naglašavaju da može doći do kratkotrajnog prekida u vodosnabdijevanju potrošača ova dva naselja zbog izolacije zone sa sistema vodosnabdijevanja "Tilava".

Nakon završenog spajanja zona Dobrinja IV i Dobrinja I , količina vode iz sistema Tilava koju su trošile ove dvije zone usmijeriće se na ostala naselja koja KP "Vodovod i kanalizacija" pokriva vodosnabdijevanjem.

Komentari 0
Povezane vijesti
Anketa: Da li su servisne službe adekvatno odgovorile na prvi snijeg? Anketa: Da li su servisne službe adekvatno odgovorile na prvi snijeg?
ViK Istočno Sarajevo: Radovi na otkrivanju lokacije kvara u Kijevu ViK Istočno Sarajevo: Radovi na otkrivanju lokacije kvara u Kijevu
ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
Najčitanije
 • Uhapšeno lice iz Istočne Ilidže
  12h 10m
  0
 • Uhapšen osumnjičeni za skrnavljenje spomen-ploče na Vracama
  7h 49m
  0
 • Vraćao se sa svinjokolja, pao na nož i preminuo
  14h 22m
  0
 • Glavaš osudio odluku Vlade RS o ukidanju kancelarije Republičkog zavoda za zaštitu kulture u Palama
  11h 44m
  0
 • Izvjesna naplata javnih parkinga u Istočnom Novom Sarajevu
  3h 31m
  4