Могућност бесплатног школовања на основним, мастер и докторским студијима у Русији

14.11.2023. 21:23
0
ИЗВОР: katera.news

У просторијама Основне школе "Петар Петровић Његош" у Источној Илиџи вечерас је одржано предавање "Образовање у Русији".

Предавач Георгиј Енгељгардт, стручни савјетник Руског центра за науку и културу у Београду, говорио је о образовању у Руској Федерацији, као и о могућности бесплатног школовања на основним, мастер и докторским студијима.

Слика

Јуриј Викторович Пичугин, савјетник амбасаде Руске Федерације у БиХ за културну, научну и образовну сарадњу, говорио је о могућности учествовања омладине из Источног Сарајева на Међународном омладинском фестивалу, који ће се одржати у граду Сочију, у прољеће сљедеће године.

Слика

Пријава за бесплатно студирање у Руској Федерацији трају до 15. децембра. Све потребне информације, као и пријавни лист, могу се пронаћи на сајту Руског дома.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    15h 40m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    15h 11m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    11h 27m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    15h 34m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    7h 22m
    2