Мтел тврди да Жељка Милиновић није шеф службе за односе са јавношћу

20.01.2020. 23:40
0
ИЗВОР: istinito.com

Из компаније Мтел данас су реаговали на писање портала Истинито у вези са конкурсом за избор генералног директора Регулаторне агенције за комуникације (РАК). 

За позицију директора РАК-a конкурисао је Драшко Милиновић, доскорашњи директор Радио-телевизије Републике Српске, који је претходно, крајем децембра, поднио оставку на ту функцију.

Поштовани,

Поводом објаве текста под насловом „У сукобу интереса због жене Додиков пропагандиста Драшко Милиновић не може да буде директор РАК-a!“ објављеног 20. јануара 2020. године на порталу istinito.com захтијевамо објаву демантија на свим страницама и мрежама гдје је објављен горе наведени текст.

Особа за коју у Вашем тексту наводите да обавља дужности шефа службе за односе са јавношћу у компанији Мтел од прошле године се не налази ни на једној руководећој позицији у овој компанији – навео је у свом демантију Мтел.

Подаци о радном мјесту Милиновићеве супруге Жељке које је објавио портал Истинито, преузети су са званичне странице компаније Мтел.

Коментари 0
Повезане вијести
Кажњен директор РАК-а, покренут поступак против министра Хуртића Кажњен директор РАК-а, покренут поступак против министра Хуртића
РАК покренуо поступак против Фејс ТВ, Милиновић најавио ригорозне мјере РАК покренуо поступак против Фејс ТВ, Милиновић најавио ригорозне мјере
Афера и пријетње око избора директора РАК-а Афера и пријетње око избора директора РАК-а
Најчитаније
  • Пронађен засад марихуане у Палама (ФОТО)
    6h 22m
    0
  • У Сарајеву покренуто клизиште (ФОТО)
    18h 19m
    0
  • Јак земљотрес погодио Србију
    22h 51m
    0
  • У петак хуманитарни базар у дворишту вртића „Коцкалоне“ у Источној Илиџи
    22h 19m
    0
  • Супер људске приче из Фоче: Немања Тривун, херој који спасава животе
    4h 31m
    0