Наредних дана појачана контрола сладоледа на подручју града Источно Сарајево

01.07.2021. 15:19
0
ИЗВОР: gradistocnosarajevo.net

Из Одјељења за инспекцијске послове Града Источно Сарајево обавјештавају власнике угоститељских објеката и продавце сладоледа на отвореном да ће наредних дана на подручју града Источно Сарајево бити вршене свакодневне контроле квалитета сладоледа.

Контроле ће бити вршене у периоду 1.7-15. 7. 2021. године у свим угоститељским објектима у којима се служи сладолед, као и апаратима за точење сладоледа на отвореном.

- Ако се у промету пронађу намирнице које нису здравствено исправне, биће наређено њихово повлачење и уништавање. Против одговорних лица која су их продавала, биће покренут прекршајни поступак - поручили су из градске инспекције. 

Коментари 0
Повезане вијести
Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа интервенисале више од десет пута Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа интервенисале више од десет пута
Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева
Божовић: Хитно ријешити питање изградње Средњошколског центра "Источна Илиџа" Божовић: Хитно ријешити питање изградње Средњошколског центра "Источна Илиџа"
Најчитаније
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    10h 4m
    0
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    6h 1m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    12h 8m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    9h 22m
    0
  • Одличним ученицима 50 одсто јефтиније полагање возачког испита
    8h 20m
    0