Narednih dana pojačana kontrola sladoleda na području grada Istočno Sarajevo

01.07.2021. 15:19
0
IZVOR: gradistocnosarajevo.net

Iz Odjeljenja za inspekcijske poslove Grada Istočno Sarajevo obavještavaju vlasnike ugostiteljskih objekata i prodavce sladoleda na otvorenom da će narednih dana na području grada Istočno Sarajevo biti vršene svakodnevne kontrole kvaliteta sladoleda.

Kontrole će biti vršene u periodu 1.7-15. 7. 2021. godine u svim ugostiteljskim objektima u kojima se služi sladoled, kao i aparatima za točenje sladoleda na otvorenom.

- Ako se u prometu pronađu namirnice koje nisu zdravstveno ispravne, biće naređeno njihovo povlačenje i uništavanje. Protiv odgovornih lica koja su ih prodavala, biće pokrenut prekršajni postupak - poručili su iz gradske inspekcije. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa intervenisale više od deset puta Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa intervenisale više od deset puta
Podržana inicijativa o formiranju direkcije za planiranje izgradnje Istočnog Sarajeva Podržana inicijativa o formiranju direkcije za planiranje izgradnje Istočnog Sarajeva
Božović: Hitno riješiti pitanje izgradnje Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža" Božović: Hitno riješiti pitanje izgradnje Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža"
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    9h 49m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    9h 54m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    10h 46m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    23h 16m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    11h 0m
    0