Наш суграђанин продаје аутомобил да би помогао породици Терзић (ФОТО)

20.02.2024. 20:47
0
ИЗВОР: katera.news

Наш суграђанин Боро Шуша одлучио је да помогне породици Терзић из Мокрог која је доживјели трагедију када је средином јануара у њиховој породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром у општини Пале избио пожар у којем су смртно страдале тридесеттрогодишња мајка и осмогодишња кћерка.

У пожару су изгорјели комплетно приземље и спрат лијевог дијела дуплекса куће, а дјечака Василија Василија и његовог млађег брата те кобне ноћи спасао је отац Љубиша који је успио да их из ватрене стихије извуче кроз прозор, те евакуише родитеље из приземља.

Да би им помогао, Шуша је одлучио да прода аутомобил фијат пунто по цијени од 2000 КМ, а сав новац од продаје усмјери на рачун породице Терзић.


 
- Са жељом да пружим подршку породици Терзић у њиховим тренутним изазовима, стављам на продају Фијат пунто 1.2 бензин, 2000. годиште, регистрован до 9/2024. по цијени од 2000 КМ. Сва средства од продаје ће бити упућена породици Терзић - рекао је Шуша.

Више информација о возилу можете добити на броју телефона 066/625-332.

Коментари 0
Повезане вијести
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО) Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО)
Најчитаније
 • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
  19h 26m
  15
 • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
  22h 15m
  0
 • Метеоролози упозорили: Припремите се за снијег вечерас
  12h 16m
  0
 • У току потрага за несталим Миодрагом Цванићем
  18h 2m
  0
 • Наташа успјешно оперисана: Опоравак зависи и од наше помоћи (ФОТО)
  10h 5m
  0