Naš sugrađanin prodaje automobil da bi pomogao porodici Terzić (FOTO)

20.02.2024. 20:47
0
IZVOR: katera.news

Naš sugrađanin Boro Šuša odlučio je da pomogne porodici Terzić iz Mokrog koja je doživjeli tragediju kada je sredinom januara u njihovoj porodičnoj kući u naselju Karađorđevo u Mokrom opštinPale izbio požar u kojem su smrtno stradale tridesettrogodišnja majka i osmogodišnja kćerka.

U požaru su izgorjeli kompletno prizemlje i sprat lijevog dijela dupleksa kuće, a dječaka Vasilija Vasilija njegovog mlađeg brata te kobne noći spasao je otac Ljubiša koji je uspio da ih iz vatrene stihije izvuče kroz prozor, te evakuiše roditelje iz prizemlja.

Da bi im pomogao, Šuša je odlučio da proda automobil fijat punto po cijeni od 2000 KM, a sav novac od prodaje usmjeri na račun porodice Terzić.


 
- Sa željom da pružim podršku porodici Terzić u njihovim trenutnim izazovima, stavljam na prodaju Fijat punto 1.2 benzin, 2000. godište, registrovan do 9/2024. po cijeni od 2000 KM. Sva sredstva od prodaje će biti upućena porodici Terzić - rekao je Šuša.

Više informacija o vozilu možete dobiti na broju telefona 066/625-332.

Komentari 0
Povezane vijesti
Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke
Sa vjerom u Veru – Održano humanitarno veče za našu sugrađanku (FOTO) Sa vjerom u Veru – Održano humanitarno veče za našu sugrađanku (FOTO)
Najčitanije
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    17h 53m
    0
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    19h 4m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    20h 30m
    0
  • Drama u Madridu: Nadal izgubio živce, svađao se sa sudijom (VIDEO)
    20h 35m
    0
  • Sara Ćirković šampionka Evrope: Presrećna sam i preponosna
    20h 3m
    0