Нови позив за додјелу бесповратних средстава

11.09.2019. 10:58
0
ИЗВОР: Срна

Заједнички пројекат УСАИД-а и Владе Шведске "Пројекат развоја тржишне пољопривреде два" /Фарма два/ расписао је нови јавни позив за додјелу бесповратних средстава којим ће подржати улагања у иновације у пољопривреду, јачање улоге жена, младих и маргинализованих група.

Укупно расположиви грант фонд за овај позив, који ће подржати и новооснована предузећа, као и активности промоције пољопривредних производа, с циљем повећања продаје и обезбјеђивања приступа тржишту, износи око 1,2 милиона долара, саопштено је из Спољнотрговинске коморе БиХ.

Захтјев за бесповратна средства мора бити достављен електронски путем e-mail адресе grants@farmabih.ba и у штампаној форми у једну од канцеларија "Фарма два" пројекта у Бањалуци и Сарајеву, најкасније до 4. октобра.

"Фарма два" пројекат организоваће информативне састанке на којим ће заинтересованим организацијама бити пружене све информације и упутства за подношење захтјева за бесповратна средства.

Све заинтересоване организације позване су да присуствују једном од ових састанака, а долазак потврдити путем e-maila grants@farmabih.ba до 15. септембра у 11.00 часова.

Позив није отворен за индивидуалне пољопривредне произвођаче /физичка лица/.

У Бањалуци информативни састанак планиран је за понедјељак, 16. септембар, у просторијама Привредне коморе Републике Српске, у сриједу, 18. септембра, у Сарајеву, у Спољнотрговинској комори, дан касније у Мостару, у Федералном агромедитеранском заводу, те у Тузли, у петак, 20. септембра, у просторијама Кантоналне привредне коморе.

Сви информативни састанци биће одржани у 11.00 часова.

Захтјев за овај јавни позив може се преузети и на веб страници Спољнотрговинске коморе.

Коментари 0
Повезане вијести
Позив за ажурирање документације за остваривање пензије Позив за ажурирање документације за остваривање пензије
Објављено пет позива за достављање пројектних приједлога с циљем запошљавања Објављено пет позива за достављање пројектних приједлога с циљем запошљавања
ФЗО Републике Српске позива грађане да се пријаве за здравствено осигурање ФЗО Републике Српске позива грађане да се пријаве за здравствено осигурање
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    22h 5m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    20h 19m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    18h 9m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    10h 34m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    21h 24m
    0