Novi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava

11.09.2019. 10:58
0
IZVOR: Srna

Zajednički projekat USAID-a i Vlade Švedske "Projekat razvoja tržišne poljoprivrede dva" /Farma dva/ raspisao je novi javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava kojim će podržati ulaganja u inovacije u poljoprivredu, jačanje uloge žena, mladih i marginalizovanih grupa.

Ukupno raspoloživi grant fond za ovaj poziv, koji će podržati i novoosnovana preduzeća, kao i aktivnosti promocije poljoprivrednih proizvoda, s ciljem povećanja prodaje i obezbjeđivanja pristupa tržištu, iznosi oko 1,2 miliona dolara, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Zahtjev za bespovratna sredstva mora biti dostavljen elektronski putem e-mail adrese grants@farmabih.ba i u štampanoj formi u jednu od kancelarija "Farma dva" projekta u Banjaluci i Sarajevu, najkasnije do 4. oktobra.

"Farma dva" projekat organizovaće informativne sastanke na kojim će zainteresovanim organizacijama biti pružene sve informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva.

Sve zainteresovane organizacije pozvane su da prisustvuju jednom od ovih sastanaka, a dolazak potvrditi putem e-maila grants@farmabih.ba do 15. septembra u 11.00 časova.

Poziv nije otvoren za individualne poljoprivredne proizvođače /fizička lica/.

U Banjaluci informativni sastanak planiran je za ponedjeljak, 16. septembar, u prostorijama Privredne komore Republike Srpske, u srijedu, 18. septembra, u Sarajevu, u Spoljnotrgovinskoj komori, dan kasnije u Mostaru, u Federalnom agromediteranskom zavodu, te u Tuzli, u petak, 20. septembra, u prostorijama Kantonalne privredne komore.

Svi informativni sastanci biće održani u 11.00 časova.

Zahtjev za ovaj javni poziv može se preuzeti i na veb stranici Spoljnotrgovinske komore.

Komentari 0
Povezane vijesti
Poziv za ažuriranje dokumentacije za ostvarivanje penzije Poziv za ažuriranje dokumentacije za ostvarivanje penzije
Objavljeno pet poziva za dostavljanje projektnih prijedloga s ciljem zapošljavanja Objavljeno pet poziva za dostavljanje projektnih prijedloga s ciljem zapošljavanja
FZO Republike Srpske poziva građane da se prijave za zdravstveno osiguranje FZO Republike Srpske poziva građane da se prijave za zdravstveno osiguranje
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    23h 12m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    17h 57m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    14h 56m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    16h 8m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    15h 2m
    0