Новинарка Пејка Медић добија пријетње смрћу (ФОТО)

13.03.2022. 20:10
2
ИЗВОР: faktormagazin.ba

Након што је поново и отворено проговорила о ситуацији на БХРТ-у, директор БХ Радија, Пејка Медић на друштвним мрежама констатно добија увреде и пријетење смрћу.

На свом профилу на друштвеним мрежама објавила је само неке од пријетњи које добија, а већина људи који коментаришу не скрива мржњу коју показују према њој лично, али и српском народу, пише "Фактор магазин".

Извор: Пејка Медић/Фејсбук

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Joka 13.03.2022. 21:50
    Nego sta treba da ocekuje ljudi moji, nisu oni tolerantni kao "ludi" Srbi pa kada im se "smrkne" onda uzmu stvar u svoje ruke I stvore REPUBLIKU SRPSKU.Najgora stvar je to sto se dozvolilo da se masovno doseljavaju u REPUBLIKU SRPSKU narocito u rubne dijelove kao sto su opstine Istocno Novo Sarajevo I Istocna Ilidza gdje masovno za povoljne cijene kupuju stanove a sto je za Srbe opasno I nedopustivo.
  • Generic placeholder image
    Neven 13.03.2022. 20:40
    Šta rade vlasti RS-e, Regulatorna agencija za komunikacije i razna Udruženja novinara. Odjednom zanijemili na ovu diskriminaciju malobrojnih Srpskih kadrova na BH RTV. A kad je plaćati pretplatu onda mogu i Srbi iz RS-e da je plaćaju i finansiraju propagandu i mržnju protiv Srpskog naroda. Ova nakarada od javnog servisa ne treba ni Srbima a vjerovatno ni Hrvatima, pod hitno ukinuto dio pretplate koja ide u ruke onih koji šire mržnju i bave se propagandom. O Objektivnom informisanju da se i ne spominje koliko je zaista "objektivno".
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Митрополит Хризостом служио вечерње у Саборном храму у Сарајеву Митрополит Хризостом служио вечерње у Саборном храму у Сарајеву
Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    17h 6m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    8h 4m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    16h 30m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    14h 45m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    16h 24m
    0