Од октобра лет Абу Даби - Сарајево

04.08.2021. 21:42
0
ИЗВОР: klix.ba

Wizz Air Абу Даби, национални авиопревозник Уједињених Арапских Емирата, шири своју мрежу летова на двије нове дестинације – Сарајево (Босна и Херцеговина) и Тирану (Албанија).

Укупан број летова авиокомпаније покренуте ове године тиме ће се попети на 31.

Летови Абу Даби – Тирана почињу 11. септембра и одвијаће се уторком и суботом, а Абу Даби – Сарајево од 3. октобра 2021. године сриједом и недјељом. Карте су у продаји на wizzair.com и путем мобилне апликације авиокомпаније. Цијене се крећу од око 80 КМ.

- Настављамо својој мрежи додавати разнолику и еклектичну мјешавину одредишта како бисмо осигурали привлачне опције путовања за све. Тирана и Сарајево су фасцинантне дестинације богате културом и обје смјештене усред импресивних планинских крајолика. Када смо покренули летове почетком 2021. године обавезали смо се на брзо ширење мреже, као и пружање одрживих и веома ниских цијена карата, како за становнике УАЕ-а, тако и за туристе. Са 31 рутом која је сада на нашем списку настављамо испуњавати ово обећање и радујемо се што ћемо дочекати још више путника у нашим авионима”, казао је Кес Ван Счаик, генерални директор Wizz Air Абу Дабија.

Wizz Air Абу Даби има најмлађу флоту сачињену од четири потпуно нова, најмодернија авиона Airbus A321neo, који нуде најниже сагоријевање горива, емисију и буку.

Коментари 0
Повезане вијести
Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву? Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву?
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    18h 1m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    16h 56m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    11h 44m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    12h 50m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    21h 18m
    0