Од поноћи кажњавање возача који не пререгиструју возила

21.11.2022. 20:04
0
ИЗВОР: srna.rs

Косовска полиција ће од поноћи почети да изриче новчане казне од 150 евра возачима који буду управљали возилима са регистарским ознакама косовских градова које издају измјештена одјељења МУП-а Србије, речено је Срни у Команди Косовске полицијске службе /КПС/ у Приштини.

Из Полиције са резервом додају да очекују додатну наредбу директора косовске полиције о примјени Одлуке донијете јуче, којом је рок за изрицање казни помјерен за 24 часа.

- Стекли су се услови за примену Одлуке о обавезној пререгистрацији возила са српских на РКС таблице - кажу из полиције додајући да је синоћњи рок помјерен за 24 часа по налогу предсједника привремене Владе Аљбина Куртија због данашњег састанка са предсједником Србије Александром Вучићем у Бриселу.

Уколико дође до било какве промјене одлуке, додају из полиције, грађани ће бити благовремено обавијештени, посебно они који улазе или излазе са територије Косова. 

Коментари 0
Повезане вијести
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца
Страшна прича из Грачанице: НАТО нам је убио дјецу - умјесто имена остале три тачке... Страшна прича из Грачанице: НАТО нам је убио дјецу - умјесто имена остале три тачке...
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    22h 51m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    13h 21m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    13h 2m
    0
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    1h 48m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    21h 44m
    0