Od ponoći kažnjavanje vozača koji ne preregistruju vozila

21.11.2022. 20:04
0
IZVOR: srna.rs

Kosovska policija će od ponoći početi da izriče novčane kazne od 150 evra vozačima koji budu upravljali vozilima sa registarskim oznakama kosovskih gradova koje izdaju izmještena odjeljenja MUP-a Srbije, rečeno je Srni u Komandi Kosovske policijske službe /KPS/ u Prištini.

Iz Policije sa rezervom dodaju da očekuju dodatnu naredbu direktora kosovske policije o primjeni Odluke donijete juče, kojom je rok za izricanje kazni pomjeren za 24 časa.

- Stekli su se uslovi za primenu Odluke o obaveznoj preregistraciji vozila sa srpskih na RKS tablice - kažu iz policije dodajući da je sinoćnji rok pomjeren za 24 časa po nalogu predsjednika privremene Vlade Aljbina Kurtija zbog današnjeg sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu.

Ukoliko dođe do bilo kakve promjene odluke, dodaju iz policije, građani će biti blagovremeno obaviješteni, posebno oni koji ulaze ili izlaze sa teritorije Kosova. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO) Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO)
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka Kosovski specijalci pretukli Srbina i prijetili mu pištoljem kod Zubinog Potoka
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    6h 29m
    10
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    5h 13m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    21h 26m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    17h 40m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    22h 32m
    0