Одузето возило мушкарцу са више од 53.000 КМ неплаћених казни

07.02.2024. 11:23
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево су у сарајевској општини Нови Град привремено одузели "пежо" мушкарцу чији су иницијали Р.С. јер је управљао њиме без положеног возачког испита, а има и дуг по основу неплаћених казни у износу од 53.130 КМ.

Приликом контроле "пежоа", чији је власник лице С.М, установљено је да је Р.С. вишеструки повратник у чињењу прекршаја из области саобраћаја, саопштено је из кантоналног МУП-а.

Општинском суду у Сарајеву биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Сарајевска полиција ухапсила је јутрос у 3.15 часова двадесеттрогодишњег Сарајлију чији су иницијали Н.С. јер се доводи у везу са кривичним дјелом насилничко понашање, које је почињено неколико часова раније.

Око 20.40 часова полиција је обавијештена да је у сарајевском насељу Малта у току туча између више особа, а изласком на терен затечена су два малољетна лица, од којих је једно имало повреде настале оштрим предметом, те су пребачена на Клинику ургентне медицине у Сарајеву.

Полицијски службеници обавили су разговоре са више малољетних лица, у пратњи родитеља.

Коментари 0
Повезане вијести
Како је страдао митрополит Петар Зимоњић Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    13h 48m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    11h 50m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    10h 43m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    10h 48m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    9h 51m
    1