Отац убијеног младића тврди да има снимке пресретнутних разговора из полицијских станица

02.11.2019. 10:06
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Отац убијеног 21-годишњег Бањалучанина Давида Давор Драгичевића тврди како има све “потребне доказе о уплетености полицијских службеника у убиству свог сина те да чекају судски поступак на којем ће их показати”.

Обраћајући се члановима групе Правда за Давида рекао је како су разговори полицијских службеника из службеног возила “дачиа дастер” пресретнути као и из полицијских станица у Бањалуци Лауш и Центар.

– Добио сам поуздане информације када сам био у Сарајеву – рекао је Драгичевић, пише Кликс.

Возило “дачиа дастер” спомињало се више пута током протеклих годину и по у медијима. Извјесни “Боки” у коментарима на текстовима тврдио је како “има снимак на којем се види како туку Давида, а потом га увлаче у то возило”. Боки се огласио још 26. новембра прошле године те навео како ће ускоро све објавити у јавности.

– Гледао сам лично снимак са банке гдје је снимљено како је претучен Давид Драгичевић на паркингу Металске школе. На снимку се јасно види како долази возило “дачиа дастер” и како претученог Давида вуку по асфалту и убацују у возило у које је ушао и Дубравко. Све се догодило око 2.50 18. марта. Снимак је копиран на више ЦД-ова – стоји у првом посту. Дијелове снимака објавио је Давор Драгичевић у априлу ове године тврдећи како су они доказ да је Давид убијен. Овим је желио доказати како посједује спорне снимке за које се тврдило да их нема.

Коментари 0
Повезане вијести
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    11h 4m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    10h 20m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    7h 36m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    5h 58m
    0
  • Данас Марковдан
    14h 46m
    0