Пале: Становништво ће бити информисано о додјели заштитних маски

25.03.2020. 19:56
0
ИЗВОР: Srna

Општина Пале саопштила је да ће одређени број заштитних маски бити уручен и становништву, које ће о начину додјеле бити благовремено информисано посредством званичне општинске интернет странице и средстава информисања.

– Молимо становнике да буду стрпљиви и чекају званичну информацију општине Пале у вези са додјелом заштитних маски, имајући у виду чињеницу да произвођачи заштитне маске испоручују у ограниченим дневним количинама, с обзиром на то да и сами морају прилагодити рад новонасталим околностима у вези са вирусом корона, водећи рачуна о оптималном броју и заштити радника у процесу производње – наводи се у саопштењу општине Пале.

Због одређених недоумица и дезинформација у вези са додјелом заштитних маски, које су унијеле забуну међу становништво, Општинска управа апелује да грађани не долазе самостално или у групама у зграду Општинске управе, јер ће на вријеме бити обавијештени о начину испоруке заштитних маски.

Коментари 0
Повезане вијести
У Њемачкој се предлаже поновно ношење маски У Њемачкој се предлаже поновно ношење маски
Због маске убио радника пумпе па добио доживотну робију Због маске убио радника пумпе па добио доживотну робију
СЗО: Вратити ношење маски због растућег таласа ковида у Европи СЗО: Вратити ношење маски због растућег таласа ковида у Европи
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    4h 55m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    23h 0m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    19h 9m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    22h 48m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    17h 16m
    0