Pale: Stanovništvo će biti informisano o dodjeli zaštitnih maski

25.03.2020. 19:56
0
IZVOR: Srna

Opština Pale saopštila je da će određeni broj zaštitnih maski biti uručen i stanovništvu, koje će o načinu dodjele biti blagovremeno informisano posredstvom zvanične opštinske internet stranice i sredstava informisanja.

– Molimo stanovnike da budu strpljivi i čekaju zvaničnu informaciju opštine Pale u vezi sa dodjelom zaštitnih maski, imajući u vidu činjenicu da proizvođači zaštitne maske isporučuju u ograničenim dnevnim količinama, s obzirom na to da i sami moraju prilagoditi rad novonastalim okolnostima u vezi sa virusom korona, vodeći računa o optimalnom broju i zaštiti radnika u procesu proizvodnje – navodi se u saopštenju opštine Pale.

Zbog određenih nedoumica i dezinformacija u vezi sa dodjelom zaštitnih maski, koje su unijele zabunu među stanovništvo, Opštinska uprava apeluje da građani ne dolaze samostalno ili u grupama u zgradu Opštinske uprave, jer će na vrijeme biti obaviješteni o načinu isporuke zaštitnih maski.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Njemačkoj se predlaže ponovno nošenje maski U Njemačkoj se predlaže ponovno nošenje maski
Zbog maske ubio radnika pumpe pa dobio doživotnu robiju Zbog maske ubio radnika pumpe pa dobio doživotnu robiju
SZO: Vratiti nošenje maski zbog rastućeg talasa kovida u Evropi SZO: Vratiti nošenje maski zbog rastućeg talasa kovida u Evropi
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    8h 23m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    20h 23m
    7
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    21h 57m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    5h 52m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    5h 10m
    0